گزارش روز جمعه حاکی از آن است ،که پانزده کشور در حال برنامه ریزی برای ایجاد یک سیستم برای نظارت بر معاملات کریپتوکارنسی در کنار کارگروه اقدامات مالی (FATF) هستند.
مطابق گفته ی Nikkei Asian Review ، هدف این است که با جمع آوری و به اشتراک گذاری داده های معامله و همچنین اطلاعات شخصی کاربران کریپتوکارنسی ، از جابجایی وجوه برای اهداف غیرقانونی مانند پول شویی و تأمین بودجه تروریسم جلوگیری شود.
FATF ، ناظر بین المللی پولشویی ، این پروژه را اداره می کند که قرار است تا سال آینده نهایی شود و طی چند سال اجرایی شود. Nikkei اشاره کرده است ، ۱۵ کشور از جمله اعضای G7 ، استرالیا و سنگاپور ، این سیستم را توسعه می دهند.
در ماه ژوئن ، FATF استانداردهای مربوط به تنظیم رمزنگاری را صادر کرد و مقرر کرد ۳۰ کشور عضو شده باید برای ارائه دهندگان خدمات کریپتوکارنسی قوانینی را تنظیم کنند ، از جمله اینکه آنها باید نظارت و گزارش معاملات مشکوک را به دست آورند و داده های مربوط به کاربران رمزارز را با سایر پلتفرم ها به اشتراک بگذارند.
به گروه کشورهای عضو G7 همچنین در ماه ژوئیه هشدار داده شد که رمزارز هایی مانند لیبرای Libra فیس بوک تهدیدی برای ثبات مالی جهانی هستند ، و اینکه برای به حداقل رساندن استفاده از ارزهای دیجیتالی در پولشویی و تأمین مالی تروریسم ، قوانینی با استانداردهای بالا لازم است.
همچنین ماه گذشته FATF گزارش داده است كه به ژاپن اجازه داده است كه برای ایجاد یك شبکه بین المللی پرداخت رمزارز شبیه به شبكه بانكی SWIFT ، اقدام كند و همچنین این شبکه با هدف جلوگیری از پولشویی ایجاد شود.
ترجمه توسط تیم دلاریپتو
No views yet
دیدگاه بگذارید