موسسه تحقیقاتی صلح ، خشونت و تروریسم فیلیپین در حال ردیابی تراکنش های انجام شده توسط گروه های تروریستی فیلیپین است.
گزارشی که توسط موسسه تحقیقاتی صلح ، خشونت و تروریسم فیلیپین (PIPVTR) منتشر شده نشان می دهد که گروه های تروریستی وابسته به دولت اسلامی (IS) در جنوب شرقی آسیا اخیراً اولین تراکنش های خود را با استفاده از کریپتوکارنسی انجام داده اند.
براساس گزارشی که در تاریخ ۲۰ ماه می منتشر شد ، این صندوق ها به تأمین مالی گروه های تروریستی منطقه ای مانند «جماعت النشره الدوله (Jamaah Ansharut Daulah) و گروه مجاهدین در میندانائو (Mindanao) کمک می کنند.
پولشویی از طریق دارایی دیجیتال
در این گزارش جزئیات استفاده از کریپتوکارنسی ها در یک عملیات پولشویی که مطابق با گزارش (PIPVTR) از دو مرحله تشکیل شده ، شرح داده شده است. در اولین مرحله دارایی های کریپتو با “منشا مشکوک” از طریق اکسچنج های ناشناس منتقل شدند. این تراکنش ها اساسا مبهم هستند و منشاء کوین ها ، ردیابی آنها را دشوارتر می کند.
موسسه (PIPVTR) در خصوص مرحله دوم ، که چرخه پولشویی به پایان می رسد ، موارد زیر را توضیح داده است :
“مرحله دوم به مبادله این دارایی های کریپتو به پول فیات اشاره دارد که پس از آن وجوه را به چرخه پول قانونی پول باز می گرداند. در اکسچنج های مختص کریپتو ، کریپتوکارنسی ها را می توان با یکدیگر مبادله کرد. ”
در این تحقیقات هشدار داده شده است که گروه های تروریستی در جنوب شرقی آسیا می توانند دارایی های کیپتو را خارج از چارچوب نظارتی نهادهای قانونگذاری معامله کنند و این امر با توجه به چارچوب سست قانونی ، نگرانی هایی را ایجاد می کند.
این مؤسسه از مقامات می خواهد تا روش های ضد پولشویی و مقابله با تأمین مالی تروریسم را برای کریپتوکارنسی ها اجرا کنند زیرا این سیستم بسیار شکننده است ، و آنها دولت را متهم می کنند که کنترل جریان های مالی را از دست داده است.
در این گزارش به پرونده (Marawi Siege) که در سال ۲۰۱۷ رخ داده ، اشاره شده است ، که گزارش های تأیید نشده ای از حواله های خصوصی و پیک های نقدی و کمک به تأمین مالی گروه های تروریستی درگیر ، با استفاده از کریپتوکارنسی ها وجود داشته است. این گزارش ها به شدت توسط مقامات نادیده گرفته شده اند”.
موسسه (PIPVTR) همچنین نگرانی خود را در مورد افزایش استفاده از دارایی های کریپتو با قابلیت ناشناسی مانند مونرو Monero (XMR) بیان کرد ، که باعث می شود پنهان کردن فعالیت های غیرقانونی آسان تر شود.
کوین تلگراف در ماه مارس در مورد یک حامی آمریکایی گروه تروریستی داعش گزارشی را منتشر کرد که در سال ۲۰۱۷ برای تأمین مالی سازمان تروریستی با استفاده از کریپتوکارنسی ها از جمله بیت کوین (Bitcoin) با حکم ۱۳ سال حبس مواجه شد.
با این حال ، شرکت تجزیه و تحلیل دادههای بلاکچین (Blockchain) چینالیسیز(Chainalysis) امروز گزارشی را منتشر کرد که در آن گفته شده است بسیاری از داستان های منتشر شده راجع به گروه های تروریستی که از کریپتوکارنسی ها استفاده می کنند شامل اطلاعات غلط می باشد. در این گزارش گفته شده است بسیاری از داستان های موجود در اخبار تحت شرایط نادرست و یا بر اساس اطلاعات نادرست منتشر شده اند که می توانند به شهرت شرکت هایی که با ارزهای مجازی کار می کنند آسیب بزنند.
ترجمه شده توسط دلاریپتو
No views yet
دیدگاه بگذارید