اکسچنج های کریپتو ابزارهای بیشتری برای معاملات آتی و آپشن به سرمایه گذاران ارائه می دهند ، اما آگاهی از فاندینگ ریت و سایر هزینه ها برای انجام معامله بسیار مهم است.
روند معاملات آتی بیت کوین (BTC) ممکن است آسان به نظر برسد اما هزینه هایی وجود دارد که سرمایه گذارانی که به دنبال بازدهی بسیار از معاملاتی با اهرم بالا هستند ، آنها را نادیده می گیرند.
علاوه بر هزینه های معاملاتی ، سرمایه گذاران باید از فاندینگ ریت متغیر نیز آگاه باشند ، بسیاری از اکسچنج ها حتی هزینه های سفارش گذار (maker) و سفارش بردار (taker) را نیز در نظر می گیرند.
بیایید به سه موردی بپردازیم که هر معاملهگری باید درباره معاملات قراردادهای آتی بیت کوین (Bitcoin) بداند.
آگاهی از فاندینگ ریت (funding rate)
برای معامله قراردادهای آتی بیت کوین (Bitcoin)، هزینه های پنهانی بسیاری وجود دارد. اساسی ترین آن ، فاندینگ ریت است که به همه معاملات آتی دائمی تعلق می گیرد. این روند همچنین به عنوان مبادلات دائمی شناخته می شود و چنین هزینه هایی در تمامی اکسچنج ها اعمال می شود.
فاندینگ ریت ممکن است برای معامله گران اهرمی کوتاه مدت مهم نباشد زیرا هر ۸ ساعت یک بار تعیین می شود و به ندرت از ۰٫۲۰ درصد فراتر می رود.
برای یک سرمایه گذار بلند مدت ، این نرخ تقریبا ۲۰ درصد در ماه است که نشان دهنده کاهش قابل توجهی از سود مورد انتظار است. این هزینه با توجه به تغییر تقاضای اهرم از خریداران قراردادهای خرید به فروشندگان قراردادهای فروش متفاوت است.
فاندینگ ریت دائمی بیت کوین (BTC) در بیتمکس. منبع: Bitmex
همانطور که در نمودار فوق نشان داده شده است ، ارقام مثبت نشان می دهند که خریداران این هزینه را به فروشندگان می پردازند و در صورت منفی بودن فاندینگ ریت ، این روند معکوس خواهد بود.
هزینه های اضافه شده به اهرم
برخی معامله گران معمولاً از هزینه های معاملات غافل می شوند ، زیرا به نظر می رسد ۰٫۰۷۵ درصد رقم بسیار کمی است اما توجه داشته باشید که این هزینه ها بر اساس مبلغ اهرم معامله ، از قبل تعیین می شوند.
سرمایه گذاری که ۰٫۰۱ بیت کوین (BTC) را سرمایه گذاری می کند ، برای معامله ۳۰۰۰ دلاری ، کارمزد پذیرنده سفارشی (Taker Fee) مشابه ۱ بیت کوین (Bitcoin) را پرداخت می کند. این امر حاشیه سودهای احتمالی شخص را کاهش می دهد.
همچنین هزینه های دیگری نیز در معامله وجود دارد ، مانند سفارشات شخص سفارش گذار (maker) که باید در بالا یا پایین تر از سطح بازار وارد دفتر سفارش اکسچنج شود . کارمزد پذیرنده سفارش (Taker Fee) نیز وجود دارد كه سفارشاتی با روند اجرای سریع متحمل می شوند.
اکسچنج ها همچنین برای پوشش هزینه های احتمالی نقدینگی ، ۲٫۲۵ دلار دیگر را از حاشیه سود یک معامله گر کسر می کنند. با فرض اینکه بیت کوین (Bitcoin) در سطح ۱۰،۰۰۰ دلار قرار دارد ، ۱۰۰ دلار سپرده اولیه ۰٫۰۱ بیت کوین (BTC)، نیاز به افزایش ۴٫۷ درصدی دارد ، حتی با در نظر گرفتن کارمزد پذیرنده سفارش در معامله ۳۰۰۰ دلاری.
جلوگیری از چنین هزینه هایی با استفاده از کارمزد سفارش گذار (maker fees) امکان پذیر است ، به این معنی که سفارشات با قیمت بازار قابل اجرا نیستند.
کارمزدهای سفارش گذار (maker fees) نیز بر نتیجه تأثیر می گذارد
دفتر سفارش معاملات آتی بایننس. منبع: بایننس
در دفتر سفارش بالا ، ثبت سفارش برای خرید با قیمت ۹،۴۰۰ USDT ، کارمزد سفارش گذار (maker fees) را به همراه دارد. از طرف دیگر ، در صورت فروش با قیمت ۹،۴۶۰ USDT ، کارمزد پذیرنده سفارش (Taker Fee) به میزان ۰٫۰۷۵ درصد خواهد بود.
در بیشتر اکسچنج ها کارمزد سفارش گذار منفی است ، که به نظر می رسد با توجه به اینکه معامله گران پس از آن برای معامله مبلغی را دریافت می کنند ، معامله ای بسیار مناسب است. این استراتژی ممکن است برای سرمایه گذاران فوق العاده آگاه مناسب باشد ، اگرچه توهم این پرداخت اضافی تقریباً برای اکثر افراد مضر است.
به محض ثبت سفارش ، همه از آن آگاه خواهند شد. اگر خریداران کافی در سطح معینی وجود داشته باشند ، سفارش گذاران با قرار دادن سفارشاتی با مبلغ بیشتر ، به بهترین شکل از این موقعیت استفاده می کنند.
البته یک سفارش واحد ممکن است چنین فعالیتی را ایجاد نکند ، استراتژی های معاملات الگوریتمی (رباتها) فعالیت های مشابه گروهی را زیر نظر می گیرند. با اجرای سفارشات در بازار ، فرد حاضر است هزینه های بیشتری بپردازد ، اما از افزایش ۱۰ یا ۱۰۰ دلاری قیمت پیشنهادی اجتناب می کند.
چگونه می توان از کارمزد سفارش گذار (maker fees) بهره مند شد
برای معامله گرانی با بازه های زمانی طولانی تر از یک هفته ، پرهیز از پرداخت هزینه ها بسیار منطقی تر است. به جای استفاده از سفارشات بازار ، هزینه های منفی باید به عنوان انگیزه ای برای پیش بردن اهداف و قرار دادن حد ضرر و برداشت سود در نظر گرفته شوند.
فقط نتایج مثبت از این استراتژی حاصل می شود ، به عنوان مثال ، نیازی به بررسی مداوم روند قیمت ها در طول روز نیست و همچنین به یک تریدر کمک می کند تا به برنامه خود پایبند باشد.
کراس مارجین (Cross margin) به عنوان گزینه بهتر وجود دارد
کراس مارجین (Cross margin) در مقابل (isolated margin) . منبع: Binance
دو راه وجود دارد که می توانید حاشیه ها را مدیریت کنید ، گرچه تنظیمات پیش فرض به صورت کراس مارجین است. این تنظیمات از کل مبلغی که به عنوان وثیقه برای هر معامله واریز می شود ، استفاده می کند ، و موجودی را به بخش مورد نیاز منتقل می کند. این بهترین استراتژی برای تقریباً تمامی معامله گران با هر میزان تجربه ای است.
با انتخاب (isolated margin) ، می توانید حداکثر اهرم مجاز برای هر قرارداد را به صورت دستی تعیین کنید.
این تنظیم باعث می شود که حد ضررهای خودکار زودتر فعال شوند و روند اجرا به یک موتور معاملاتی خودکار منتقل شود.
ترجمه شده توسط دلاریپتو
No views yet
دیدگاه بگذارید