معامله گران از استراتژی های مختلفی برای تعیین کف قیمت بیت کوین (Bitcoin) استفاده می کنند ، اما فعالیت های درون زنجیره ای و داده های مشتقات نشان می دهد که بازار هنوز به ثبات نرسیده است.
آیا بیت کوین (Bitcoin) به کف قیمت خود رسیده است؟ با توجه به داده های بازار مشتقات و فعالیت های درون زنجیره ای احتمال روند نزولی بیشتر وجود دارد.
از زمانی که بیت کوین (BTC) در ۱۲ می اصلاح ۴۸ درصدی را تا ۳۰،۰۰۰ دلار تجربه کرد ، معامله گران سعی در تغییر روند پیش بینی شده داشتند. این افت با لیکوئید موقعیت های آتی به ارزش ۱۲ میلیارد دلار به اوج خود رسید و تا امروز عدم اطمینان در بازار همچنان وجود دارد.
معامله گران در انتظار سیگنال هایی از بازگشت روند از جمله الگوهای تکنیکال ، شاخص (CPI) ایالات متحده و واریز بیت کوین (Bitcoin) به اکسچنج ها هستند. به عنوان مثال ، برخی از تحلیلگران اظهار داشتند که یک سقف بالاتر و به دنبال آن صعود به بیش از ۴۰۰۰۰ دلار برای تغییر روند کافی خواهد بود.
دو روز بعد ، بیت کوین (Bitcoin) موفق شد از ۴۰۰۰۰ دلار عبور کند ، اگرچه این جهش بیش از شش ساعت بیشتر طول نکشید. برخی معامله گران نیز اظهار داشتند قبل از جهش قیمت ، آزمایش مجدد کف ۳۰،۰۰۰ دلاری لازم است.
اگرچه شواهد تجربی و منطقی می تواند این پیش بینی ها را تایید کند ، بازار همیشه به اخبار خارجی یا شکل گیری نمودارهای قبلی واکنش نشان نمی دهد.
شاخص (Skew) “ترس و طمع”
قراردادهای اختیار خرید به خریدار این امکان را می دهد تا با پایان یافتن قرارداد ، بیت کوین (Bitcoin) را با قیمت ثابت خریداری کند. از طرف دیگر قراردادهای اختیار فروش تضمینی برای خریداران فراهم می کند و در برابر افت قیمت از دارایی شان محافظت می کند.
هر زمان احساسات بازارسازان و معامله گران حرفه ای به شدت صعودی باشد ، قراردادهای اختیار خرید با پریمیوم بالاتر را تقاضا می کنند. این روند منجر به یک شاخص دلتا ۲۵٪ منفی خواهد شد.
شاخص دلتای قراردادهای اختیار ۳۰ روزه بیت کوین. منبع: laevitas.ch
شاخص دلتا ۲۵٪ که بین منفی ۱۰٪ و مثبت ۱۰٪ در حال نوسان است ، معمولاً خنثی تلقی می شود. این وضعیت متعادل تا ۱۶ ماه می ادامه داشت و بیت کوین (Bitcoin) حمایت کلیدی ۴۷۰۰۰ دلاری را پس از ۷۶ روز از دست داد.
بدتر شدن وضعیت بازارها ، بر شاخص دلتا نیز تاثیر گذاشت و هزینه محافظت از قرارداد های اختیار نیز افزایش یافت. بنابراین ، تا زمانی که شاخص الگوی خنثی تری را نزدیک به سطح ۵٪ ایجاد کند ، نمی توان گفت بازار به کف قیمت رسیده است.
معامله گران همچنین تعداد بیت کوین هایی که اخیراً فعال شده اند را نیز ارزیابی می کنند. اگرچه این شاخص به خودی خود نمی تواند صعودی یا نزولی تلقی شود زیرا اطلاعاتی در مورد قدمت این آدرس ها ارائه نمی دهد.
عرضه فعال که حداقل یک بار در ۳۰ روز اخیر معامله شده است. منبع: CoinMetrics
افزایش ۵۰۰ درصدی قیمت از اول اکتبر ۲۰۲۰ و اوج ۶۴۹۰۰ دلاری در ۱۴ آوریل ۲۰۲۱ منجر به افزایش عرضه منتقل شده در ماههای قبل از صعود شد. وقتی این شاخص به شدت کاهش می یابد ، نشان می دهد که سرمایه گذاران دیگر علاقه ای به مشارکت در سطح فعلی قیمت ندارند.
در حال حاضر ۲٫۲ میلیون بیت کوین (BTC) طی ۳۰ روز گذشته فعال بوده که به طور قابل توجهی بالاتر از سطح قبل از اکتبر ۲۰۲۰ است.
طبق وضعیت موجود ، نمی توان گفت بیت کوین (Bitcoin) به کف قیت خود رسیده ، حداقل تا زمانی که بازار فعالیتی زیر سطح ۴۰،۰۰۰ دلار نداشته باشد.
ترجمه شده توسط دلاریپتو
No views yet
دیدگاه بگذارید