عملکرد آلتکوین ها به کوین وابسته شده است ، به این معنی که معامله گران باید با آلتکوین هایی که در روند صعودی قرار دارند معامله کنند زیرا احتمالاً در صورت افزایش قیمت بیت کوین (Bitcoin) ، آلتکوین ها نیز از آن پیروی خواهند کرد.
یک ماه پس از اولین رویداد هالوینگ ، بیت کوین (BTC) به میزان ۷ درصد افزایش یافت اما پس از هالوینگ دوم ، قیمت طی یک ماه ۱۰ درصد کاهش یافت. این نشان می دهد که اگر تاریخ تکرار شود ، این دارایی برتر در (CoinMarketCap) بی ثبات باقی خواهد ماند اما احتمال وقوع حرکت شدیدی در هر دو جهت ، طی ماه اول پس از رویداد وجود ندارد. با این حال ، بازارهای مشتقات سیگنالی را نشان می دهند که وضعیت این بار متفاوت است.
براساس داده های (Skew) ، در این هفته قراردادهای باز معاملات آتی بیت کوین (Bitcoin)در (CME) به حدود ۱۴۲ میلیون دلار افزایش یافته است که نشان می دهد از اواخر ماه آوریل بیش از ۱۰۰۰ درصد افزایش داشته است. این نشان می دهد که معامله گران معاملات آتی در انتظار حرکت شدید قیمت در طی چند روز آینده هستند.
تقریباً ۶۶۱٫۷ میلیون دلار موقعیت خرید وجود دارد که در مقایسه با ۲۵۲ میلیون دلار موقعیت های فروش ، در سه اکسچنج بزرگ معاملات آتی رقم بالایی است. این موضوع حاکی از آن است که معامله گران معاملات آتی همچنان موقعیت های خرید خود را حفظ می کنند ، زیرا اطمینان دارند که بیت کوین (Bitcoin) به زودی می تواند از سد قیمت ۱۰,۰۰۰ دلاری فراتر رود.
عملکرد روزانه بازار کریپتوکارنسی. منبع: Coin360
همچنین نارضایتی ها از نرخ بهره منفی در ایالات متحده نیز افزایش یافته است و گزارشی از (Stack Funds) نشان می دهد که اگر نرخ های منفی به واقعیت تبدیل شوند ، سرمایه گذاران نهادی مجبور می شوند برای تولید بازده های بالاتر به دنبال دارایی های جایگزین باشند.
با عملکرد مناسب بیت کوین (Bitcoin) و حاشیه سود عظیم در مقایسه با بازارهای سهام ایالات متحده و دو برابر شدن سود طلا از ابتدای سال تا کنون ، احتمالاً علاقه نهادی به جایگزین ها افزایش می یابد.
شاخص های اصلی بیت کوین (Bitcoin)همچنان به نمایش تصویر صعودی ادامه می دهند و معامله گران بازار مشتقات نیز انتظار دارند یک روند تعیین کننده به زودی آغاز شود.
بیایید نمودارها را مورد بررسی قرار دهیم تا سطوح بحرانی که می توانند نشانگر شروع روند جدید کریپتوکارنسی های اصلی باشند ، شناسایی کنیم.
(BTC / USD)
بیت کوین (BTC) طی سه روز گذشته به شدت افزایش یافت و در ۱۴ ماه می به ۹٫۹۴۱٫۶۸ دلار رسید. اگرچه خرس ها در این روند خوشایند موانعی را ایجاد می کنند. در حال حاضر مقاومتی نزدیک به سطح ۱۰،۰۰۰ دلار وجود دارد.
نمودار روزانه (BTC – USD) . منبع: Tradingview
با این وجود ، گاوها همچنان به خرید هنگام کاهش قیمت ادامه می دهند ، که این یک نشانه مثبت است. هر دو میانگین متحرک شیبی به سمت پایین را نشان می دهند و شاخص قدرت نسبی بالاتر از سطح ۶۰ است که نشان می دهد خریداران کنترل بازار را در دست دارند.
اگر جفت (BTC / USD) بتواند طی چند روز بین ۹،۲۰۰ تا ۱۰،۰۰۰ دلار به ثبات برسد ، احتمال وقوع بریک اوت و صعود به سمت الگوی مثلث متقارن (symmetrical triangle) در حدود ۱۰،۶۰۰ دلار افزایش می یابد.
اگر روند قیمت جفت ارزی به سمت پایین سوق پیدا کند و به کمتر از ۹،۲۰۰ دلار برسد ، این چشم انداز صعودی بی اعتبار خواهد بود. این امر می تواند جفت ارزی را به میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (۸,۸۵۱ دلار) و پایین تر از آن به خط روند صعودی برساند. کاهش قیمت به زیر این سطح پشتیبانی ، اولین موضوعی است که نشان می دهد گاوها کنترل بازار را از دست می دهند. تغییر احتمالی روند با شکست قیمت به کمتر از ۸،۱۳۰٫۵۸ دلار تایید خواهد شد.
معامله گران می توانند واگرایی نزولی ( Bearish divergence ) در (RSI) را که یک نشانه منفی است تحت نظر داشته باشند.
(ETH / USD)
اتر (ETH) در تاریخ ۱۳ ماه می به بالای میانگین متحرک نمایی (EMA) بیست روزه (۱۹۷ دلار) صعود کرد و در ۱۴ ماه می به خط نزولی رسید. گرچه خرس ها سعی در حفظ خط روند نزولی دارند ، اما گاوها فرصت زیادی به آنها نداده اند.
نمودار روزانه (ETH – USD) . منبع: Tradingview
اگر این کریپتوکارنسی با رتبه دوم در (CoinMarketCap) از میانگین متحرک نمایی (EMA) بیست روزه به بالای خط روند نزولی برسد ، صعود به ۲۲۷٫۰۹۷ دلار امکان پذیر است. این می تواند فرصتی برای معامله گران فراهم کند.
اما اگر جفت ارزی (ETH / USD) به زیر میانگین متحرک نمایی (EMA) بیست روزه و خط پشتیبانی کانال صعودی کاهش یابد ، افت قیمت به ۱۷۶٫۱۰۳ دلار محتمل خواهد بود. کاهش قیمت به زیر این سطح پشتیبانی حیاتی می تواند نشانگر آغاز روند نزولی باشد.
ترجمه شده توسط دلاریپتو
No views yet
دیدگاه بگذارید